VEILIGHEIDsSYSTEEM VOOR KARTS

Hoe verbeteren wij de betrouwbaarheid van de huidige timing en veiligheidssystemen voor kartbanen? Dat is wat het Amerikaanse CDX zich afvroeg. Als ontwikkelaar van timing en veiligheidssystemen voor kartbanen, is CDX verantwoordelijk voor de veiligheid van duizenden racers in en rondom de kartbaan. Stopt een kart een fractie van een seconde te laat bij een ongeval? Dan ontstaat er direct een onveilige situatie voor alle racers op de kartbaan. Daarom is de betrouwbaarheid van het veiligheidssysteem voor CDX essentieel. GET heeft voor CDX een innovatief veiligheidssysteem voor karts ontwikkeld.

Het veiligheidssysteem

Het veiligheidssysteem bestaat uit een CDX Controller op de kart en een Smartphone of Tablet met een CDX USB Transceiver. Het systeem maakt gebruikt van de modernste bi-directionele radiotechnologie zoals DSSS en Bluetooth. Het radioprotocol is geoptimaliseerd om afstanden tot meer dan 2 km te overbruggen en doordringt meerdere verdiepingen. GET heeft het systeem volledig intern ontwikkeld, elektronica, software, app en prototype, en heeft samengewerkt met meerdere bedrijven in Nederland voor de ontwikkeling en productie.

ELEKTRONICA:

Ontwerp en ontwikkeling

FIRMWARE:

Codering en app ontwikkeling

ONTWIKKELING:

Van prototype tot eindproduct

Functies

Het CDX veiligheidssysteem voor karts, beschikt over een app die is ontworpen om de veiligheid op de baan te garanderen. 

De app is eenvoudig te gebruiken en communiceert in real-time met verschillende apparaten.

VEILIGHEID

Innovatief noodstopsysteem om alle karts, individueel of in groepen, direct tot stilstand te brengen.

SPEED

Real-time snelheidsbegrenzing om de snelheid van elke individuele kart, of groep, aan te passen.

55 karts

Controleer de veiligheid op de baan tot 55 karts tegelijkertijd.

FLEXIBEL

Functioneel en visueel volledig op maat aan te passen.

SYNCHRONISATIE

Real-time synchronisatie tussen de verschillende mobiele telefoons en tablets.

BEREIK

Signaal bereik tot maximaal 2.200m binnen en buiten.

WE
GET
IT

BEWEZEN EXPERTISE, SUCCESVOLLE SAMENWERKING

De passie voor embedded elektronica en 30 jaar ervaring met het ontwikkelen van slimme systemen binnen de militaire, medische, industriële en consumentenmarkt, maken van GET dé go-to specialist voor embedded elektronica. Samen met u realiseren wij een product met de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze end-to-end ontwikkeling, gecombineerd met onze diepgaande kennis van communicatietechnologie, industrial engineering, CE keuring en CC certificering, stelt ons in staat om uw specifieke wensen en eisen te begrijpen en om te zetten in een succesvol product. Neem voor een kennismaking en referenties contact met ons op.

GET
IN
TOUCH

Bespreek uw idee geheel vrijblijvend met Pim en Herbert.

Maak kennis
met GET

Terug

Annuleren