EMC EN ESD VEILIG ELEKTRONICA ONTWERPEN

GET ontwerpt en ontwikkelt slimme elektronica dat EMC en ESD veilig is. Daarmee voorkomen en lossen wij elektrostatische ontlading of interferentie op.

WE
GET
IT

EMC en ESD veilig ontwerpen

WE
GET
IT

EMC EN ESD VEILIG ONTWIKKELEN

Waarom gaat het product na twee maanden stuk? Heeft deze klant alweer een storing? Producten die de verwachte levensduur niet halen of storingen veroorzaken, vormen een financieel risico en zorgen voor ontevreden klanten. Door miniaturisatie van elektronica is schade aan producten onzichtbaar en wordt pas merkbaar wanneer het product bij de klant is. Elektronica is namelijk gevoelig voor elektrostatische ontlading (ESD) en interferentie (EMC). ESD schade zorgt voor een direct of latent defect, het vergroot de kans op interferentie en brengt daarmee financiële risico’s met zich mee. Daardoor is het noodzakelijk om bij het ontwerpen van elektronica de risico’s op EMC en ESD te minimaliseren. GET richt zich daarom op het preventief voorkomen en oplossen van EMC en ESD schade van nieuwe en bestaande elektronica producten. Hiermee verbeteren wij de kwaliteit van elektronica producten en verlengen de levensduur ervan. Voor u betekent dit minder garantiekosten en optimalisatie van de winst.

ELEKTROSTATISCHE ONTLADING VOORKOMEN

Of het nu gaat om het vervangen van een microcontroller of het introduceren van een geheel nieuw product, bij het ontwerpen van elektronica zijn interferentie en elektrostatische ontlading niet te onderschatten. Reparaties en vervangingen binnen de garantieperiode brengen financiële risico’s met zich mee. GET heeft de expertise om EMC en ESD schade te voorkomen en op te lossen. Afhankelijk van uw vraagstuk voeren wij een elektronica ontwerp analyse uit. Hierbij kijken wij onder andere naar het ontwerp van het elektrische schema, de productfuncties en specificaties, de selectie en plaatsing van componenten op de printplaat, voeren metingen en testen uit. Hiermee maken wij EMC en ESD risico’s inzichtelijk. Vervolgens elimineren wij deze risico’s met een nieuw elektronica ontwerp. Een voorbeeld hiervan is het toevoegen van Transient Voltage Suppressors (TVS) en condensatoren aan het elektrische schema. Hiermee wordt de elektronica tegen hoge spanning pieken beschermd. Het EMC en ESD veilig elektronica ontwerp wordt uitvoerig getest en op locatie aan u gepresenteerd. Voor u betekent dit een betrouwbaar product dat aan wet- en regelgeving voldoet.

WE
GET
IT

EXPERTISE DOOR BEWEZEN RESULTAAT

Een product dat door ESD schade voortijdig kapot gaat of door interferentie niet aan een ziekenhuis mag worden verkocht, vormt een financieel risico. Door inzicht te verschaffen, EMC en ESD risico’s te voorkomen en op te lossen, wordt de kwaliteit van het product verbeterd en de levensduur verlengd. Met winstoptimalisatie als resultaat. Onze diepgaande kennis over elektronica en firmware ontwikkeling, communicatietechnologie, industrial engineering, CC, CE en FCC certificering stelt ons in staat om EMC en ESD risico’s van nieuwe en bestaande producten te elimineren. Bewezen expertise met het ontwerpen van elektronica binnen de militaire, automotive, medische en industriële sector maakt GET dé go-to specialist voor het ESD veilig ontwerpen van elektronica. Neem voor een kennismaking en referentie contact met ons op.

GET
IN
TOUCH

Bespreek uw idee geheel vrijblijvend met Pim en Herbert.

Maak kennis
met GET

Terug

Annuleren