EMBEDDED ELEKTRONICA ONTWIKKELEN

GET ontwerpt en ontwikkelt slimme elektronica voor nieuwe en bestaande producten, tegen kostprijs waarbij de IP-rechten bij u blijven.

WE
GET
IT

Slimme Elektronica Ontwikkeling

WE
GET
IT

ELEKTRONICA ONTWERP EN ONTWIKKELING

De IP-rechten behouden. Garantie op de beschikbaarheid van onderdelen. Onafhankelijk zijn van leveranciers. Produceren in Nederland. GET begrijpt dat deze aspecten essentieel zijn voor de ontwikkeling van slimme embedded elektronica. Daarom ontwikkelen wij slimme embedded elektronica in Nederland tegen kostprijs, waarbij de IP-rechten bij u blijven en uw investering beschermd blijft. Voor u betekent dit lage investeringskosten en verminderde financiële, veiligheid en projectrisico’s.

VAN IDEE NAAR ONTWERP, VAN PROTOTYPE NAAR PRODUCT

Kennis, gedrevenheid en betrokkenheid maken van GET dé go-to specialist voor het ontwerpen en ontwikkelen van slimme embedded elektronica. Als specialist leggen wij de focus op het begrijpen van uw wensen en die van de eindgebruiker, de productspecificaties, toepassingen en wet- en regelgeving waar het aan moet voldoen. Op basis hiervan stellen wij het ontwerp en de mechanica van de elektronica vast. Hiermee sluiten wij ontwerp-, leverings-, veiligheid,- productie- en financiële risico’s uit. Vervolgens ontwerpen en testen wij de hardware, firmware, app, behuizing en prototype in-huis. Dit geeft ons volledige controle over het ontwikkelproces en de kwaliteit van het eindproduct. Daarom garandeert GET een succesvolle lancering van uw product.

WE
GET
IT

BEWEZEN EXPERTISE, SUCCESVOLLE SAMENWERKING

De passie voor embedded elektronica en 30 jaar ervaring met het ontwikkelen van slimme systemen binnen de militaire, medische, industriële en consumentenmarkt, maken van GET dé go-to specialist voor embedded elektronica. Samen met u realiseren wij een product met de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze end-to-end ontwikkeling, gecombineerd met onze diepgaande kennis van communicatietechnologie, industrial engineering, CE keuring en CC certificering, stelt ons in staat om uw specifieke wensen en eisen te begrijpen en om te zetten in een succesvol product. Neem voor een kennismaking en referenties contact met ons op.

GET
IN
TOUCH

Bespreek uw idee geheel vrijblijvend met Pim en Herbert.

Maak kennis
met GET

Terug

Annuleren