SLIMME INTERNET OF THINGS PRODUCTEN

GET ontwerpt en ontwikkelt Internet of Things (IoT) producten op basis van onder andere LTE 5G, NFC, WIFI, RFID en LoraWan. In-huis, tegen kostprijs waarbij de IP-rechten bij u blijven.
WE
GET
IT

Internet of things product ontwikkelen

WE
GET
IT

INTERNET OF THINGS (IOT) OPLOSSINGEN OP MAAT

Een sluis op afstand aansturen? Een afvalcontainer met RFID openen? Toegangscontrole met een tag? Steeds meer apparaten zijn draadloos met elkaar verbonden in het Internet of Things (IoT). Het Internet of Things maakt het mogelijk om via draadloze netwerken zoals WIFI apparaten te verbinden, met elkaar en met personen te laten communiceren. Omdat het uitwisselen van informatie veilig en betrouwbaar moet zijn, is een stabiele verbinding noodzakelijk. Valt de verbinding weg of wordt de informatie onderschept, dan ontstaat er een onveilige situatie. Daarom vereist het ontwikkelen of updaten van Internet of Things oplossingen specifieke kennis van encryptie en draadloze communicatietechnologie. Als communicatietechnologie expert begrijpt GET de functionaliteit en samenhang tussen de verschillende encryptie en draadloze communicatietechnieken. Dit stelt ons in staat om Internet of Things oplossingen op maat te ontwikkelen of bestaande te updaten. Bewezen expertise binnen de militaire, industriële, medische en consumentenmarkt, maakt GET dé go-to specialist.

DE JUISTE DRAADLOZE COMMUNICATIETECHNIEK

Encryptie en authenticatie via LTE 5G en NFC (Near Field Communication). Op afstand het waterniveau en temperatuur meten met LoraWan. Enkele technieken die wij gebruiken voor het creëren van slimme Internet of Things oplossingen. Afhankelijk van uw vraagstuk integreren wij verschillende draadloze communicatietechnieken zoals WIFI, Bluetooth, GPS, Ultra Wide Band en Energy Harvesting. Zo integreren wij bijvoorbeeld 5G en NFC voor toegangscontrole. WIFI en Bluetooth om apparaten te verbinden. En Energy Harvesting voor een efficiënt energieverbruik. Door het combineren van de verschillende technieken maken wij Internet of Things oplossingen veilig en betrouwbaar.

VAN CONCEPT, NAAR PROTOTYPE, NAAR EINDPRODUCT

Een nieuw product ontwikkelen? De levenscyclus van een bestaand product verlengen? Het omzetten van een idee in een Internet of Things oplossing brengt financiële risico’s. Om deze risico’s te beperken maakt GET een grondige analyse van het nieuwe of bestaand product. Hierbij kijken wij naar de functies van het product, hoe deze gebruikt wordt, door wie en waar, aan welke wet- en regelgeving het moet voldoen. Op basis hiervan stellen wij de functionele specificaties en acceptatiecriteria vast. Vervolgens selecteren en integreren wij de verschillende encryptie en draadloze communicatietechnieken, ontwerpen de elektronica inclusief antenne, ontwikkelen de benodigde software en app, produceren een prototype inclusief behuizing, voeren een grondige gebruikerstest uit, verzorgen de keuring en certificeringstraject. Met deze interne ontwikkeling op maat sluiten wij financiële en veiligheidsrisico’s uit. Voor u betekent dit een Internet of Things oplossing op maat dat aan wet- en regelgeving voldoet.

WE
GET
IT

IOT EXPERTS DOOR BEWEZEN RESULTAAT

Kostprijs. Onafhankelijk van leverancier en producent. Levenscyclus. GET begrijpt dat deze aspecten belangrijk zijn voor het ontwikkelen van Internet of Things oplossingen op maat. Daarom ontwikkelen wij Internet of Things oplossingen tegen kostprijs waarbij de intellectuele-eigendomsrechten bij u blijven, garanderen inkoop van onderdelen en productie in Nederland, laten het product FCC, CE en CC keuren en certificeren. Daarmee garanderen wij een maatwerkoplossing van hoge kwaliteit dat aan wet- en regelgeving voldoet gedurende de levenscyclus. GET heeft bewezen expertise met het ontwikkelen en updaten van Internet of Things oplossingen in diverse sectoren, waaronder de medisch, automotive, militaire, industriële en consumentenmarkt. Neem voor een kennismaking en referenties contact met ons op.

GET
IN
TOUCH

Bespreek uw idee geheel vrijblijvend met Pim en Herbert.

Maak kennis
met GET

Terug

Annuleren