EMBEDDED FIRMWARE SOFTWARE ONTWIKKELING

GET ontwerp en ontwikkelt firmware software voor nieuwe en bestaande embedded systemen, tegen kostprijs waarbij de IP-rechten bij u blijven.
WE
GET
IT

Firmware software Ontwikkeling

WE
GET
IT

ONTWERP EN ONTWIKKELING VAN FIRMWARE SOFTWARE

Functiegestuurd geschreven. Platform en hardware onafhankelijk. Gemakkelijk te updaten. GET begrijpt dat controle op de prestatie en levenscyclus van het product belangrijk zijn. Daarom ontwikkelen wij functiegestuurde embedded firmware (software). Dit maakt het mogelijk om onafhankelijk van de hardware functies aan te sturen. Onze methode geeft meer grip op de prestaties en levenscyclus van het product. Bewezen expertise maakt van GET dé go-to specialist voor het ontwikkelen van embedded firmware (software) voor nieuwe en bestaande producten.

MAATWERK FIRMWARE OP BASIS VAN FUNCTIONALITEIT

Stabiliteit, functionaliteit en veiligheid zijn essentieel voor de prestatie van het product. Daarom voeren wij een functionele analyse van het product uit. Hierbij kijken wij naar de functies en hoe deze in de praktijk worden gebruikt. Op basis hiervan stellen wij de functionele specificaties en architectuur vast. Vervolgens ontwerpen wij de firmware (software), app en voeren een grondige acceptatietest uit. Hiermee sluiten wij ontwerp risico’s uit. Onze diepgaande kennis over codering, AI, Internet of Things, datatransmissie en veiligheid stelt ons in staat om end-to-end in-huis te ontwikkelen. Voor u betekent dit minder financiële, veiligheid en projectrisico’s.

MAXIMALE PRESTATIE TIJDENS DE LEVENSCYCLUS

GET begrijpt dat onafhankelijkheid en flexibiliteit belangrijk zijn. Daarom ontwikkelen wij embedded firmware die onafhankelijk van de hardware functioneert, waarbij de IP-rechten bij u blijven. Door functiegestuurde firmware via een bootloader direct in de hardware te implementeren, bieden wij flexibiliteit en maximale controle over het product. De firmware voert namelijk onafhankelijk van de hardware specifieke functies uit. Onze ontwikkelmethode biedt verschillende voordelen. Zo is het mogelijk om zonder grote herontwikkelingskosten hardware onderdelen te vervangen. Op afstand updates uit te voeren. Of nieuwe functies toe te voegen om op verandering binnen de markt te reageren. Dit geeft u volledige controle over de prestatie van het product tijdens de levenscyclus.

WE
GET
IT

EXPERTISE DOOR BEWEZEN RESULTAAT

Bewezen resultaat en 30 jaar ervaring maken van GET dé specialist voor het ontwikkelen van embedded firmware voor nieuwe en bestaande producten. Onze focus ligt op het ontwikkelen van embedded firmware tegen kostprijs, waarbij de IP-rechten bij u blijven. Daarmee geeft GET u volledige controle over het product. Expertise met het ontwikkelen van slimme embedded systemen binnen de militaire, medische, industriële en consumentenmarkt maken van GET dé go-to specialist. Neem voor een kennismaking en referentie contact met ons op.

GET
IN
TOUCH

Bespreek uw idee geheel vrijblijvend met Pim en Herbert.

Maak kennis
met GET

Terug

Annuleren