ELEKTRONICA QUICKSCAN

Een idee omzetten naar een product? Of een elektronica product doorontwikkelen? Met de Gratis Quickscan van GET krijgt u alle benodigde inzichten om kansen van risico’s te onderscheiden.

WE
GET
IT

Slimme Elektronica Ontwikkeling

Een nieuw product ontwikkelen of een bestaande van een update voorzien. Bij het (door) ontwikkelen van elektronica is het maken van een risico- en haalbaarheidsanalyse noodzakelijk. Met het inzichtelijk maken van onder andere de winstgevendheid en beschikbaarheid van de elektronica, CC, CE en FCC normen, worden financiële en productrisico’s beperkt. De gratis elektronica Quickscan van GET bestaat uit een risico- en haalbaarheidsanalyse. Afhankelijk van de businesscase kijken wij naar de factoren die een risico voor het (door) ontwikkelen van elektronica vormen. Daarmee voorkomen wij financiële en productrisico’s. De GET Quickscan is gratis en vrijblijvend voor nieuwe of bestaande producten.

Een nieuw product op de markt brengen of nieuwe functies toevoegen. Beide businesscases vragen om een grondige analyse van het product. Ze brengen namelijk financiële risico’s met zich mee. De gratis elektronica Quickscan van GET richt zich daarom op het analyseren van de factoren die een financiële risico vormen. Door naar de inkoopprijs en beschikbaarheid van onderdelen, software en elektronica ontwerp, wet- en regelgeving, productfuncties en specificaties te kijken, onderscheiden wij kansen van risico’s. Op basis van de vooraf vastgelegde productspecificaties en acceptatiecriteria voeren wij een grondige risico- en haalbaarheidsanalyse uit. De bevindingen inclusief advies worden door onze specialisten gratis op locatie gepresenteerd. Daarmee geeft GET u alle inzichten die nodig zijn om het product succesvol (door) te ontwikkelen. Vraag de gratis elektronica Quickscan nu aan.

Onafhankelijk van leverancier elektronica (door) ontwikkelen. GET begrijpt dat voor het beschermen van uw investering en het optimaliseren van de winstgevendheid, onafhankelijkheid belangrijk is. Daarom ontwikkelen wij elektronica op maat in-huis, tegen kostprijs waarbij de IP-rechten bij u blijven. Daarmee verminderen wij financiële en productrisico’s. Voor u betekent dit meer grip op de elektronica gedurende de levenscyclus. Bewezen expertise met het ontwikkelen van elektronica op maat binnen de militaire, medische, industriële en consumentenmarkt, maakt GET dé go-to specialist. Neem voor een gratis risico’s en haalbaarheidsanalyse contact met ons op.

GET
IN
TOUCH

Bespreek uw idee geheel vrijblijvend met Pim en Herbert.

Maak kennis
met GET

GET
IN
TOUCH

Bespreek uw idee geheel vrijblijvend met Pim en Herbert.

Maak kennis
met GET

Terug

Annuleren