COMMUNICATIE EN TRACKING SYSTEEM ONTWIKKELING

GET ontwerp en ontwikkelt tracking en communicatiesystemen op basis van GPS, GNSS, UWB, LoRaWan, Bluetooth, NFC, 5G of WIFI tegen kostprijs, waarbij de IP-rechten bij u blijven.
WE
GET
IT

Communicatie en trackingsysteem ontwikkeling

WE
GET
IT

DRAADLOOS COMMUNICEREN

Veiligheid; betrouwbaarheid; bereik en bandbreedte. Bij het ontwikkelen van draadloze tracking- en communicatiesystemen brengen deze aspecten uitdagingen met zich mee. Een systeem wordt door signaalverlies en een slechte verbinding onbetrouwbaar. Draadloze communicatie over korte of lange afstanden vereist daarom specifieke kennis van communicatietechnologie. Als radiotechnologie expert begrijpt GET de samenhang en functionele verschillen tussen de communicatietechnieken. Onze kennis van radiotechnologie, antenne-ontwerp, low powering, elektronica en softwareontwikkeling, data-encryptie en authenticatie, CC certificering, FCC en CE keuring stelt ons in staat om specifieke wensen en eisen te begrijpen en om te zetten in een betrouwbaar tracking- en communicatiesysteem. Bewezen expertise met het ontwikkelen van draadloze tracking- en communicatiesystemen binnen de militaire, automotive, medische en industriële sector maakt GET dé go-to specialist.

DRAADLOZE COMMUNICATIETECHNIEKEN

Het real-time en veilig verwerken van gegevens. Het met precisie lokaliseren van objecten of personen binnen een groot gebied. GET begrijpt dat het bereik direct gevolgen heeft op de betrouwbaarheid van het communicatiesysteem. Om de veiligheid en betrouwbaarheid te garanderen, integreert GET verschillende draadloze communicatietechnieken. Op basis van technieken zoals Ultra Wide Band (UWB), LoRaWan, DSSS, GNSS, GPS, Energy harvesting, NFC, 5G, WIFI en Bluetooth ontwerpen wij een systeem met meerdere netwerken. Zo wordt bijvoorbeeld UWB gebruikt voor lokalisatie, tracking- en communicatie op korte afstand. LoRaWan voor communicatie op de lange afstand met beperkt stroomverbruik. DSSS om signaalverlies (interferentie) te voorkomen. Energy harvesting om locatie tracking en stroomvoorziening te integreren. En NFC en 5G voor identificatie en autorisatie. Door draadloze technieken te integreren bouwt GET een veilig en betrouwbaar systeem dat aan wet- en regelgeving voldoet.

VAN CONCEPT, NAAR PROTOTYPE, NAAR EINDPRODUCT

De samenstelling van de communicatietechnieken. Het ontwerp van de antenne. De energievoorziening. Identificatie en autorisatie. Samen bepalen ze de veiligheid en betrouwbaarheid van tracking- en communicatiesystemen. GET legt daarom de focus op het begrijpen van de organisatie, toepassing, wet- en regelgeving, certificeringen en omgevingsfactoren die invloed op het systeem hebben. Op basis hiervan stellen wij de functionele specificaties en acceptatiecriteria vast. Vervolgens integreren wij de communicatietechnieken, ontwerpen de antenne, elektronica en software, produceren het prototype, voeren een grondige acceptatietest uit en verzorgen de keuring en certificering. Met deze end-to-end ontwikkeling sluiten wij financiële, veiligheids- en projectrisico’s uit. Voor u betekent dit meer zekerheid op het succesvol ontwikkelen van tracking- en communicatiesystemen.

WE
GET
IT

RADIOTECHNOLOGIE EXPERTS DOOR BEWEZEN RESULTAAT

Veiligheid, betrouwbaarheid, kostprijs en beschikbaarheid van onderdelen zijn belangrijk voor de levensduur van systemen. Daarom ontwikkelt GET alles in-huis; van elektronica tot software en garandeert productie in Nederland. Deze aanpak geeft volledige controle over de kwaliteit en levensduur van tracking- en communicatiesystemen. Bewezen expertise met het ontwikkelen van embedded systemen binnen de militaire, automotive, medische en industriële sector maakt GET dé go-to specialist. Neem voor een kennismaking en referentie contact met ons op.

GET
IN
TOUCH

Bespreek uw idee geheel vrijblijvend met Pim en Herbert.

Maak kennis
met GET

Terug

Annuleren