Gemini naar ICCC 2022

Gemini Embedded Technology B.V. gaat dit jaar naar de ICCC – International Common Criteria Conference . Wij, Herbert Verheijden & Pim Smits, kijken uit naar de conferentie en het ontmoeten van de aanwezig Common Criteria specialisten. Vanaf a.s. dinsdag 15 november 2022 vindt het jaarlijkse programma plaats in Toledo, Spanje. Wij zullen deze dagen deelnemen aan diverse workshops die voor ons zijn georganiseerd.

Wat is Gemini Embedded Technology B.V?

Gemini Embedded Techology B.V. ontwikkeld slimme elektronica producten voor derde. De veiligheidseisen voor deze slimme producten worden steeds belangrijker maar ook ingewikkelder. De wereld veranderd en het belang van dataveiligheid veranderd mee.

Wat is Common Criteria?

Common Criteria (CC) staat voor The Common Criteria for Information Technology Security Evaluation en is een internationale standaard voor computer security certifications (ISO/IEC 15408). Voor de CC standaard hadden landen hun eigen eisen en testmethodes. Door de Common Criteria zijn de standaarden gemeenschappelijk opgesteld (samengevoegd) en zijn de certificeringsmethodes en niveaus (EAL) strikt vastgelegd. Zo kunnen de aangesloten landen vertrouwen dat CC gecertificeerde apparatuur en software aan de gestelde veiligheidseisen voldoet.

Wij hopen tijdens de ICCC 2022 veel te leren en de specialisten in dit vakgebied te leren kennen. De opgedane kennis en nieuwe contacten zullen we gebruiken om onze klanten beter van dienst te kunnen zijn.

Neem contact op met ons!

Wilt u een slimme elektronica in Nederland laten ontwikkelen en in Nederland laten producten neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag over onze unieke werkwijze en kernwaarden, o.a.:

  • Slimme elektronica ontwikkeling in Nederland en productie (indien mogelijk) in Nederland om de ecologische voetafdruk te minimaliseren.
  • Ontwikkeling tegen kostprijs en wij nemen een vooraf afgesproken marge tijdens productie.
  • Als u succesvol bent, zijn wij ook succesvol.
  • Wij ontwikkelen niet voor onze klanten maar samen met onze klanten.

Volg onze reis

Tijdens de ICCC 2022 van dinsdag 15 november tot en moet donderdag 17 november zullen wij blogs over onze reis en ervaring op onze website plaatsen. Volg onze blog op onze website of onze sociale media kanalen en mogelijk tot ziens op de ICCC 2022.

#ICCC #ICCC2022 #Cybersecurity

Nieuwsgierig?

Ben jij nou nieuwsgierig wat de overgedragen kennis van de ICCC voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een koffie afspraak.

Maak kennis
met GET

Blogs

Overige blogs
GET
IN
TOUCH

Bespreek uw idee geheel vrijblijvend met Pim en Herbert.

Maak kennis
met GET

Terug

Annuleren