ICCC 2022 ~ Cyber Oooh’s

Gemini Embedded Technology B.V. is aanwezig bij de ICCC 2022, dit jaar vanuit Toledo, Spanje. Alle presentaties en conferenties worden gehouden in Hotel Buenavista Palacio. Het leuke hieraan is dat de deelnemers van de ICCC 2022 hier ook verblijven, waardoor je snel contact met elkaar kunt leggen.

2 Dagen conferentie

Vandaag was de 2de van de 3 dagen conferentie. We hebben inmiddels al veel lezingen en presentatie bijgewoond waar we veel geleerd hebben. Er waren veel  ‘Ohhhh, zit dat zo momentjes’. Daarnaast hebben we een aantal experts ontmoet van vendors, als ons, tot medewerkers van overheidsinstanties. Het valt op dat iedereen hetzelfde doel heeft, de dataveiligheid van producten verbeteren en certificeren aan dezelfde normen (Common Criteria).

De Conferentie

De dag wordt hier opgedeeld in blokken van 3 presentaties. De ene dag met diverse plenaire presentaties voor alle aanwezige waarna we uitbreken naar kleine presentaties. Zo ook de keuze om een presentatie bij te wonen als “opvulling” in het blok van 3. Echter bleek deze presentatie uiterst interessant. Wij waren vooral verbaasd dat (multifunctionele) printers voor Common Criteria een aanzienlijk dataveiligheidsrisico waren en/of soms nog zijn.

Cyber Security Gemeenschap

Daarnaast valt op dat in deze high-tech wereld van Common Criteria veel vrouwen werkzaam zijn en dat de gemiddelde leeftijd van de deelnemers hoger is dan je zou verwachten bij de top van de cyber security gemeenschap. Er loopt hier zoveel kennis rond dat wij ons zelf dom noemen. Mooi, want wij zijn nooit te oud om te leren.

Nieuwsgierig

Ben jij nou nieuwsgierig wat de overgedragen kennis van de ICCC voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een koffie afspraak.

Nieuwsgierig?

Ben jij nou nieuwsgierig wat de overgedragen kennis van de ICCC voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een koffie afspraak.

Maak kennis
met GET

Blogs

Overige blogs
GET
IN
TOUCH

Bespreek uw idee geheel vrijblijvend met Pim en Herbert.

Maak kennis
met GET

Terug

Annuleren